Reviews

Reviews

Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz

263 guest ratings:

4.74

93% of our guests recommend our hotel

Room: 4.67 points

Staff: 4.89 points

Restaurant: 4.71 points

Cleanness: 4.75 points

Spa services: 4.71 points

Atmosphere of the hotel: 4.8 points

Write your opinion here

Hotel reviews


Mar 12, 2018

Korekt minden tekintetben.

.

Respond of the hotel:
Kedves Ferenc! Nagyon szépen köszönjük, hogy szállodánk vendége volt. Várjuk Önöket szállodánkban sok szeretettel. Tisztelettel: Bonvital Csapata

Room: 5 points
Staff: 5 points
Restaurant: 5 points
Cleanness: 5 points
Spa services: 5 points
Atmosphere of the hotel: 5 points


All reviews:
5.00 points


Mar 6, 2018

Magas színvonal minden területen!

A szálloda minden területen kiváló. A szobák kényelmesek, tiszták. A személyzet udvarias, kedves. Az ételek nagyon finomak, változatosak! Gratulálunk!

Respond of the hotel:
Kedves Sziszi! Köszönjük, hogy vendégünk volt és értékelte szállodánkat. Örömmel olvastuk, hogy minden szolgáltatásunkkal maximálisan elégedett volt, különösen a szobáink kényelmével, tisztaságával, kollégáink kedvességével, ételeink kínálatával. Sok szeretettel várjuk vissza a jövőben is! Üdvözlettel: Bonvital Csapat

Room: 5 points
Staff: 5 points
Restaurant: 5 points
Cleanness: 5 points
Spa services: 5 points
Atmosphere of the hotel: 5 points


All reviews:
5.00 points


Mar 5, 2018

sehr gutes hotel

am 28.2 war das abendessen nur lau warm

Respond of the hotel:
Lieber Gast, vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihren Aufenthalt in unserem Haus. Es tut uns sehr leid, dass das Essen nur lauwarm gewesen ist. Wir haben Ihr Feedback an die Küche weitergeleitet, damit es nie wieder vorkommt. Wir freuen uns bereits heute Sie in Zukunft wieder begrüßen zu dürfen. Beste Grüße, Ihr Team vom Bonvital Wellness & Gastro Hotel

Room: 5 points
Staff: 5 points
Restaurant: 4 points
Cleanness: 5 points
Spa services: 5 points
Atmosphere of the hotel: 5 points


All reviews:
4.83 points


Feb 28, 2018

kellemes, jó ár-érték arány

Hideg volt az étteremben, medence tér egyes részein. Vendégkör szauna kultúrája? Szauna etikettet kifüggesztenék!

Respond of the hotel:
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy szállodánkban foglalt szállást Hévízen és hogy megosztotta velünk tapasztalatait. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségek miatt, az említett problémákat ki fogjuk vizsgálni, és megoldást fogunk keresni rá, köszönjük, hogy felhívta figyelmünket az esetleges hiányosságokra. Mindezek mellett örülünk, hogy szolgáltatásainkkal elégedett volt, és reméljük, hogy a jövőben újra ellátogat hozzánk. Üdvözlettel: Bonvital Csapat

Room: 4 points
Staff: 4 points
Restaurant: 3 points
Cleanness: 5 points
Spa services: 5 points
Atmosphere of the hotel: 4 points


All reviews:
4.17 points


Feb 26, 2018

Great place to stay - a place to go back

Very helpful and friendly staff, comfy bed, great location in the city centre, cozy bistro, best breakfast I ever had in hotels, I definitely recommend to everyone

Respond of the hotel:
Dear Dorka, thank you for your recent stay at our Hotel and for sharing your experiences. We are delighted to know, that you were satisfied with all of our services, mentioning our professional staff, comfortable beds, the great location, the Brix Bistro, and our great breakfast. Thank you for your kind recommendation and we hope we can welcome you as our guest again in the future as well! Best regards, Bonvital Team

Room: 5 points
Staff: 5 points
Restaurant: 4 points
Cleanness: 5 points
Spa services: 5 points
Atmosphere of the hotel: 5 points


All reviews:
4.83 points


Feb 26, 2018

Kellemes kikapcsolódás!

A párommal kettesben töltöttünk 2 kellemes napot ebben a szép új hotelben. A szálloda nagyon jó helyen van: a sétálóutca végén, egy karnyújtásnyira a fürdőtől. A szobák tiszták és jól felszereltek, a személyzet nagyon kedves és figyelmes. A wellness is jól felszerelt, bár csúcsidőben nehéz szabad pihenőágyat találni. A szálloda rengeteg gyógyászati és szépészeti szolgáltatást is nyújt. Az étterem az étlap alapján is a modernebb irányzatot követi. Egyszer vacsoráztunk ott, az ételek rendben voltak, bár nem hagytak maradandó élményt (ez lehetett persze egy nem az ízlésünknek megfelelő választás eredménye). Az árak a magasabb szintet képviselik, de ez a hely színvonalához mérten nem meglepő és elfogadható. Van egy fitness termük is, aminek a felszerelése még hiányos, de várhatóan a közeljövőben ez megoldódik. Összességében egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt és csak ajánlani tudom a szállodát!

Respond of the hotel:
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy hévízi pihenésükhöz szállodánkat választották, és külön köszönjük, hogy részletesen értékeltél szolgáltatásainkat. Örülünk, hogy a szálloda elhelyezkedése, a szobák felszereltsége és tisztasága, valamint kollégáink kedvessége és professzionalizmusa is elégedettségüket szolgálta. Köszönjük ételkínálatunkra és wellness szolgáltatásaink kínálatára írt dicséretüket is, valamint az ajánlást. Reméljük, hogy a jövőben újra vendégeink között köszönthetjük Önöket. Üdvözlettel: Bonvital Csapat

Room: 5 points
Staff: 5 points
Restaurant: 4 points
Cleanness: 5 points
Spa services: 5 points
Atmosphere of the hotel: 5 points


All reviews:
4.83 points


Feb 24, 2018

sehr freundliches Personal, ausgezeichnetes Essen, wunderschöner Wellness bereich.

Es ist ein rund um perfektes Hotel. Es were gut wenn das Personal an der Rezeptin besser Deutsch ader Englisch sprechdn würde, aber sie versuchen ihr besstes. Der Wellness bereich ist ein Traum und das Essen köstlich.

Respond of the hotel:
Lieber Gast, vielen Dank für Ihr Feedback zu Ihrem letzten Aufenthalt bei uns im Haus. Es ist schön zu lesen, dass Sie sich in unserem Hotel wohlgefühlt haben und sich entspannen konnten. Wir freuen uns bereits heute auf ein Wiedersehen mit Ihnen und vebleiben bis dahin mit den allerbesten Wünschen. Ihr Team vom Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz

Room: 4 points
Staff: 5 points
Restaurant: 5 points
Cleanness: 4 points
Spa services: 5 points
Atmosphere of the hotel: 5 points


All reviews:
4.67 points


Feb 18, 2018

Modern, tiszta és teljeskörű wellness és wellness szolgáltatás.

Modern, tiszta és teljeskörű wellness és wellness szolgáltatás. A félpanziós vacsora választéka kissé szegényes.

Respond of the hotel:
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy szállodánk vendégei voltak és értékelték szolgáltatásainkat. Nagyon örülünk neki, hogy minden szolgáltatásunkkal elégedettek voltak, különösen a wellness részleggel és kezeléseinkkel. A vacsora választékát sajnáljuk, hogy nem volt kielégítő, dolgozni fogunk rajta, hogy a jövőben még kiemelkedőbb szolgáltatást nyújtsunk ezen a területen is. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is! Üdvözlettel: Bonvital Csapat

Room: 5 points
Staff: 4 points
Restaurant: 3 points
Cleanness: 5 points
Spa services: 5 points
Atmosphere of the hotel: 5 points


All reviews:
4.50 points


Feb 14, 2018

Frage in Bezug auf Punktekarte von Accent

Hätte eine Frage. Warum bekomme ich in diesem Hotel keine Punkte auf meine Accentkarte gebucht, wenn es überall auf Accent aufscheint? Wir haben von 11.02. bis 15.02. 2018 - 2 Doppelzimmer gebucht jedoch wird meine Karte nicht akzeptiert. Karte lautet auf Claudia Neuherz Bitte um Rückmeldung. Mfg

Respond of the hotel:
Sehr geehrte Frau Neuherz, vielen Dank dass Sie in unserem Hotel gewesen sind, wir hoffen, dass Sie mit unserer Leistungen zufrieden waren, Es steht auf unsere Webseite und in der Bestätigung auch, dass wir keine Punkte aufschreiben oder akzeptieren können, wir sind teil des Accent Hotels, aber wir sind nicht teil des Stammkundenprogrammes - andere Hotel sind auch in dem selben Situation. Vielen Dank für Ihr Verständniss. Wir hoffen, dass wir Sie in der Zukunft nochmals in unserem Hause begrüssen dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Das Bonvital Team

Room: Not rated.
Staff: Not rated.
Restaurant: Not rated.
Cleanness: Not rated.
Spa services: Not rated.
Atmosphere of the hotel: Not rated.


All reviews:
0.00 points


Feb 5, 2018

Minden rendben volt

Ennyire letisztult, szép stílust még egy szállodában sem láttunk. Látszik, hogy odafigyelnek a részletekre. Legyen ez a szobában, az étteremben, a wellness részlegen. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Egy egészen pici és halk megjegyzés: A reggelinél lehetnének nagyobb csészék is a teához. Ide még szeretnénk visszatérni. :)

Respond of the hotel:
Kedves Zsuzsi! Nagyon köszönjük, hogy ellátogattak hozzánk, és külön köszönjük kedves szavait, értékelését. Örülünk, hogy szállodánk stílusa, az odafigyelés, amit nyújtunk, és szolgáltatásaink megelégedésére szolgáltak. Javaslatát a teáscsészék méretéről szintén köszönjük, továbbítjuk a megfelelő vezetőnk felé. Várjuk újabb látogatását! :-) Üdvözlettel: Bonvital Csapat

Room: 5 points
Staff: 5 points
Restaurant: 5 points
Cleanness: 5 points
Spa services: 5 points
Atmosphere of the hotel: 5 points


All reviews:
5.00 points
Book now
Bonvital is waitin again!
After opening the borders, we are waiting for our guests again in accordance with current legislation.

Best price guarantee

Did you find a better price in another website?

Click here